Opinie o firmie

  • 5 star review  Świetni ludzie, genialne podejście do klienta i oczywiście pełen profesjonalizm 🙂 POLECAM SERDECZNIE 😉 😀

    Marta Gucwa Avatar Marta Gucwa
    15 sierpnia 2016

    5 star review  Dziękujemy bardzo za piękne zdjęcia, profesjonalną obsługę, oraz świetny film z naszego najpiękniejszego dnia ! Gorąco polecamy!!!

    Paulina Zięba Avatar Paulina Zięba
    14 listopada 2017

    5 star review  Pełen profesjonalizm, zdjęcia są wysokiej jakości, bardzo miła współpraca. Jak najbardziej polecam 🙂

    Monika Potaczek Avatar Monika Potaczek
    23 listopada 2014
  • positive review  Na początek chcieliśmy bardzo podziękować za pełen profesjonalizm , otwartość na sugestie i prośby , poczucie luzu podczas nagrywania filmu , szczerość , uśmiech, cenne rady, wyrozumiałość, stworzenie miłej atmosfery dla nas jak i dla gości,poświęcenie! ;), bardzo krótki czas oczekiwania na film a przede wszystkim WSPANIAŁY film !!!! Jesteśmy ogromnie wdzięczni za wszystko i z całego serca polecamy! Kochani nie zastanawiajcie się zbyt długo i skorzystajcie z usług Fotohtml na pewno nie będziecie żałować !!!:)))

    Marta Kołodziejczyk Avatar Marta Kołodziejczyk
    26 czerwca 2019

    positive review  Zdjęcia jak i film na bardzo wysokim poziomie jesteśmy zadowoleni. Ekipa HTML świetny kontakt i współpraca . Polecam !!! 🙂

    Angelika Lesiak Avatar Angelika Lesiak
    30 grudnia 2018

    5 star review  Bardzo serdecznie dziękujemy ekipie Fotohtml� jesteśmy bardzo zadowoleni z pięknego filmu, wideoklipu oraz zdjęć� z całą pewnościa polecamy wszystkim, spełnią każde oczekiwania� jeszcze raz DZIĘKUJEMY!! �

    Agnieszka Święs Avatar Agnieszka Święs
    4 września 2017
  • 5 star review  profesjonalne podejście do pracy. polecam

    Mariusz Gajecki Avatar Mariusz Gajecki
    3 sierpnia 2016

    5 star review  Gorąco polecamy pełen profesjonalizm, coś niebywałego jesteśmy zachwyceni pracą jaką wykonujecie dla swoich klientów.Wasze zdjęcia są perfekcyjne i świetnie wykonane a przede wszystkim widać na nich emocje... najpiękniejsze uczucia, każdy kto ogląda nasz album jest zachwycony.Uwieczniliście najpiękniejsze chwile z naszego ślubu i wesela.Współpraca z wami to czysta przyjemność, czego chcieć więcej...Polecamy wszystkim bo dzięki wam Magdo i Marcinie mamy pamiątkę ślubną , do której zawsze będziemy wracać z uśmiechem i wzruszeniem dziękujemy Ania i Daniel

    Ania Zawiślak Avatar Ania Zawiślak
    20 września 2015

    5 star review  Gorąco polecamy pełen profesjonalizm, coś niebywałego jesteśmy zachwyceni pracą jaką wykonujecie dla swoich klientów.Wasze zdjęcia są perfekcyjne i świetnie wykonane a przede wszystkim widać na nich emocje... najpiękniejsze uczucia, każdy kto ogląda nasz album jest zachwycony.Uwieczniliście najpiękniejsze chwile z naszego ślubu i wesela.Współpraca z wami to czysta przyjemność.Bardzo miła atmosfera podczas sesji i pełny profesjonalizm! Polecam!

    Katarzyna Artur Gryboś Avatar Katarzyna Artur Gryboś
    18 października 2015