Opinie o firmie

  • Pełen profesjonalizm. Polecam

    Anna Ziernicka Avatar Anna Ziernicka
    5 maja 2016

    Serdecznie polecamy ekipę Fotohtml! Profesjonalne podejście, a jednocześnie miła współpraca. Również w opinii gości, ekipa Fotohtml nie dawała odczuć obecności kamer podczas zabawy, przez co wychodziły bardzo fajne ujęcia. Film w bardzo wysokiej jakości obrazu i dźwięku. Ujęcia z kilku kamer w kościele i lokalu oraz z drona na zewnątrz pozwoliły stworzyć idealny film. Zdjęcia wysokiej rozdzielczości, uchwycone najważniejsze jak i najzabawniejsze momenty. Podczas sesji bardzo miła atmosfera. Ekipa Fotohtm była gotowa realizować nasze pomysły na sesję, mimo że wiązało się to z wyprawą do lasu o 5 rano. Wybór miejsca na sesję, jej motywu przewodniego, a także konkretnych ujęć nie był narzucony odgórnie, lecz wspólnie wcześniej uzgodniony. Na ostateczny materiał musieliśmy czekać około 3 miesięcy, ale było warto. Żadne ujęcia nie są przypadkowe, wszystko jest idealnie zmontowane i tworzy ciekawą całość, którą bardzo przyjemnie się później ogląda. Z pełną odpowiedzialnością polecamy!

    Damian Wiktorowski Avatar Damian Wiktorowski
    3 stycznia 2018

    Dziękujemy bardzo za piękne zdjęcia, profesjonalną obsługę, oraz świetny film z naszego najpiękniejszego dnia ! Gorąco polecamy!!!

    Paulina Zięba Avatar Paulina Zięba
    14 listopada 2017
  • positive review  Dzięki super ekipie fotohtml nasza uroczystość pozostanie z nami dożywotnio, dzięki za super produkcję , wspaniałą atmosfere oraz doradztwo. Ekipa na 102% ,w każdym wymiarze Mega Polecamy

    Marcin Mucha Avatar Marcin Mucha
    23 września 2018

    positive review  Na początek chcieliśmy bardzo podziękować za pełen profesjonalizm , otwartość na sugestie i prośby , poczucie luzu podczas nagrywania filmu , szczerość , uśmiech, cenne rady, wyrozumiałość, stworzenie miłej atmosfery dla nas jak i dla gości,poświęcenie! ;), bardzo krótki czas oczekiwania na film a przede wszystkim WSPANIAŁY film !!!! Jesteśmy ogromnie wdzięczni za wszystko i z całego serca polecamy! Kochani nie zastanawiajcie się zbyt długo i skorzystajcie z usług Fotohtml na pewno nie będziecie żałować !!!:)))

    Marta Kołodziejczyk Avatar Marta Kołodziejczyk
    26 czerwca 2019

    Gorąco polecamy pełen profesjonalizm, coś niebywałego jesteśmy zachwyceni pracą jaką wykonujecie dla swoich klientów.Wasze zdjęcia są perfekcyjne i świetnie wykonane a przede wszystkim widać na nich emocje... najpiękniejsze uczucia, każdy kto ogląda nasz album jest zachwycony.Uwieczniliście najpiękniejsze chwile z naszego ślubu i wesela.Współpraca z wami to czysta przyjemność, czego chcieć więcej...Polecamy wszystkim bo dzięki wam Magdo i Marcinie mamy pamiątkę ślubną , do której zawsze będziemy wracać z uśmiechem i wzruszeniem dziękujemy Ania i Daniel

    Ania Zawiślak Avatar Ania Zawiślak
    20 września 2015
  • profesjonalne podejście do pracy. polecam

    Mariusz Gajecki Avatar Mariusz Gajecki
    3 sierpnia 2016

    positive review  Serdecznie Polecam tego Pana z firmy Fotohtml. Dobrze zainwestowane pieniazki, wsaniale I bardzo profesjonalna zdiecia I filmy z naszej imprezy. Dziekuje I zycze sukcesow w dalszej dzialalnosci. Naprawde warto sami spojrzcie na zdiecia.

    Paweł Ziernicki Avatar Paweł Ziernicki
    5 maja 2019

    positive review  Bardzo polecam!. Pełen profesjonalizm, super film oraz zdjęcia. Jesteśmy bardzo zadowoleni z Państwa pracy. Dziękujemy za współpracę!

    Adrian Gierałt Avatar Adrian Gierałt
    12 grudnia 2018